Sandwich m. røget laks og sellerimayonnaise
Sandwich m. Skagen skinke med Mascarpone
Oliven
Forret
Stenbiderrogn med crumble, lado, mos og plukkede urter
2010 Picpoul de Pinet, La Croix Gratiot
Råmarinerede kammuslinger med sylte citron, fuglegræs og smøremulsion
2008 Montlouis, Touche Mitaine, Xavier Weisskopf
Hovedret
Langtidstilberedt bryst af frilandsgris serveret med glaserede rødbeder og morkel sauce
2007 Cotes du Roussilion Villages, Domaine Blanes
Dessert
Bryllupskage
2009 Frederiksdal Gods, Kirsebærvin
Kyllingebryst
Ovnbagte kartofler
Grøntsagsstænger
Hjemmelavet dip
Isdessert
Hjemmebagt brød og rugbrød
Gode spegepølser m. løg, sennep og surt
Flæskesteg med hjemmelavet rødkål